Skip to content

Hvad er OBEL Network?

Introduktion

OBEL Network – med strategisk og dialogisk kommunikation i centrum 

OBEL Network står som en innovativ paraplyorganisation, hvor balanceret og målrettet kommunikation udgør rygraden i de forskellige tilgange. Strategisk og dialogisk kommunikation er ikke blot værktøjer for mig, men kernen i, hvordan jeg kan skabe meningsfulde forbindelser og levere det brede spektrum af formidlingstjenester og kreative produkter. 

Retningen er altid at nå i mål – også selvom det betyder nødvendige omveje. Via balanceret kommunikation – målrettet og løbende tilrettet – kommer detaljerne med; når der vedholdende spørges ind til målgruppen og altid lyttes på vandrørene undervejs. Jeg tror på, at styrken ligger i evnen til at forstå, hvordan enhver form for kommunikation spiller ind i det holistiske formidlingsprojekt. 

OBEL Network forener kommunikation og kreativitet under ét.
Mine kunstneriske kreationer kommer i spil og udfolder sig på hjemmesiderne: Udtryksfugle.dk og Lange-Bro.dk 

OBEL Network repræsenterer således også mit digitale legerum, hvor jeg ikke blot præsenterer produkter, men fortællinger gennem digital kunst og grafisk design.  

Velkommen til OBEL Network, hvor strategisk og dialogisk kommunikation ikke blot er en del af forretningsmodellen, men livsnerven – bindeleddet mellem passionen for kreativitet og et stærkt engagement i at skabe meningsfulde forbindelser i en kompleks verden.  

OBEL Networh logo 300x300
Dance...

Henrik Constantin Obel | OBEL Network

 

Henrik Constantin Obel

+45 60588600 | Monday – Friday

info@obel.network

Industrivej 6, 8653 Theme (Denmark)

Kontakt | Contact